woensdag 14 augustus 2013

dag 5; schudden met die billehh

dag 5      woensdag 24 juli 2013


Aan hoe de nachten verlopen ga ik maar geen woorden meer vuil maken, want ik vermoed dat het toch niet beter gaat worden. Ik had er geen last van, dus dan is het niet erg. Eigenlijk wel handig zo vroeg wakker, genoeg tijd om voor het eerst in mijn leven echt een 'handwas' te doen. 'African experience', hoort er allemaal bij.
Na het ontbijt krijgen we een echte Afrikaanse dans workshop. Na een mooie dans voorstelling waren wij aan de beurt. Schudden met die billeeuhhh!!! Tja, zoiets. We blijven natuurlijk Nederlanders. Gelukkig kregen we allemaal een prachtige partij veren, bellen, lapjes en 'haarextensions' aan onze 'derrière' gebonden. Waardoor het er allemaal toch wel een beetje goed uitzag.
Die middag was een chillmiddagje aan het zwembad. Daar waren
we allemaal wel aan toe na de heftige dagen bij Kim. Even bijkomen van alle indrukken. Heerlijk! Maar... Ik moet eerlijk zeggen dat het wel heel dubbel voelde. Aan de ene kant merkte ik dat ik echt toe was aan een rustdag, maar aan de andere kant; Ik wilde toch wel heel graag door met helpen.. 's avonds vertrekt de helft van de groep die op Istanbul is blijven steken naar Kim. En dan zijn we weer met ons kleine groepie. Jammer, maar toch ook ergens wel leuk.
Om 11 uur is het weer oogjes dicht en snaveltjes toe. Lekker slapen en uitrusten voor een nieuwe dag.






dag 4; Kim

dag 4                 dinsdag 23 juli 2013


Alweer slecht geslapen en alweer heel vroeg wakker. Wonder boven wonder voel ik me nog steeds niet moe!
Samen met Kim breng ik om kwart voor 7 Rosah en Babi naar school, het is een kwartiertje lopen en wat is Uganda toch ongelofelijk mooi. Ik kijk mijn ogen uit en word steeds weer verrast door allerlei planten en dieren die ik niet ken.