zondag 2 juni 2013

Worldmapping




Worldmapping is een Nederlandse organisatie die jongeren tussen de 14 en 18 jaar de kans biedt om samen met leeftijdsgenoten hun grenzen te verleggen en horizon te verbreden door expedities naar ontwikkelingslanden te organiseren. 




Bij de expedities die worldmapping organiseert, staat de persoonlijke ontwikkeling van jongeren centraal bij het ontwerpen van het programma, dit betekent niet dat de lokale bevolking niks heeft aan de zogenaamde 'hulp', want nuttig ben je op expeditie zeker!

Uiteraard stuurt worldmapping je niet zomaar naar een ontwikkelingsland met 19 wildvreemde jongeren. Voordat je vertrekt zijn er twee kennismakingsdagen met zowel je reisgenoten  als -begeleiders. Ook krijg je een uitgebreid informatiepakket en als je dan nóg met vragen zit, dan kun je het worldmapping via social media of met een mailtje makkelijk vragen. 

Nieuwsgierig naar deze geweldige organisatie? Neem dan vooral een kijkje op de website: www.worldmapping.nl 
Maar, pas op! Als je eenmaal besmet bent met het 'worldmappingvirus' dan zul je zien dat je binnen de kortste keren ineens in het vliegtuig naar Zuid-Afrika, Cambodja, Malawi of Uganda zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten